W A N T E D

WEB DEVELOPMENT

Tel: 021.240.41.23

Bine ati venit! Bucuresti, 24 Feb 2020

Umbla vorba...

Categorii principale

<< inapoi
Articole de la clienti

Prefabeco, solutia ideala pentru o casa de vacanta!

acasa este unde esti tu!


Cauti o varianta la cutia de chibrituri numita apartament? Ai vrea sa fie pe pamant, in oras, si daca se poate saptamana asta?
Ei bine cam asta face Prefabeco.
Sau altfel: Vrei o casuta de vacanta dar nu vrei sa investesti prea mult?

Locuinte modulare prefabricate, fabuloasa si ecologica, profesionistii PreFabEco sunt alegerea perfecta pentru dumneavoastra.


Detalii despre concept, costuri si avantaje, chiar si calcularea online a solutiei optime pentru dumneavoastra, gasiti pe site-ul PreFabEco.

Alegeti varianta potrivita pentru o locuinta de vacanta!
Mai mul aici: www.prefabeco.ro

Taguri articol

Case modulare prefabricate, case lemn, prefabeco,

Articole de la clienti

In vestiar avem schimbare!

Cursuri, ateliere de dezvoltare personala

 

In Vestiar este o solutie tihnita de dezvoltare personala intr-o societate repezita si consumerista. Este un cadru liber in care poti sa-ti cauti propriul raspuns la marile intrebari de viata.

 

In Vestiar este un concept care raspunde unei nevoi reale de a te afla printre oameni care accepta ca oricand mai au ceva de invatat, de descoperit, oameni care cauta raspunsuri dar si noi intrebari. Este un loc de intalnire pentru oameni care vor sa se relaxeze, reevalueze, reinventeze. Nu e deloc formal. Poti sa vii pe la noi daca ai chef de solutii si inspiratie. Iar efectele sunt imediate si de lunga durata.

 

Noi ne adresam iubitorilor de idei, celor care stiu ca o simpla idee are puterea de a schimba o viata.
Vezi mai mult pe www.investiar.ro

Taguri articol

Cursuri, dezvoltare personala

Articole de la clienti

Casa de Blanuri MG

Casa de blanuri MG continua o traditie de familie in domeniul articolelor de lux din blana naturala, ce dateaza din anul 1939. 

 

Fiind probabil cel mai vechi magazin cu haine de blana nobila infiintat dupa ’89  si-a consolidat o imagine bazata pe calitatea produselor si pe modelistica ce se adreseaza unei femei modene, trendy, eleganta si dinamica. 

 

Colectiile de haine de blana sunt realizate de catre designeri italieni celebri in domeniu, dar si in atelierul propriu cu materii prime din import de cea mai buna calitate. 

 

Pana in prezent am reusit sa satisfacem cele mai neobisnuite cerinte si cele mai extravagante gusturi prin crearea unor modele "custom made", conform cerintei si imaginatiei clientilor nostri. Suntem prima firma care ofera si haine de blana pentru barbati.
mai multe informatii la www.banuri.ro

Taguri articol

haine de blana, blanuri

Multumim companiilor care ne-au ales: