Tel: 021.240.41.23

Bine ati venit! Bucuresti, 22 Jul 2024

W A N T E D

WEB DEVELOPMENT

WEB DEVELOPMENT

Ne ocupam cu

Web design, SEO, Aplicatii web

<< inapoi

W A N T E D Web Development

Cu sediul in Bucuresti, Romania, WANTED ca agentie de web design (development) aduna (din cadrul grupului) experienta de peste 10 ani in dezvoltarea aplicatiilor si solutiilor web.
Experienta si abilitatile acumulate le punem in valoare la fiecare proiect pe care il lucram.

Ne organizam cat mai bine pentru a servi clientii finali, gandind in termeni de business, valoare adaugata, oportunitate, ROI.
Gandim si exprimam proiectele in termeni simpli, usor de manipulat si inteles, oricare ar fi specialitatea partenerului.

Suntem organizati pe departamente (client service, productie, management) pentru a raspunde repede si la cele mai bune standarde de calitate tuturor solicitarilor; atat din partea end-userilor (companii care ne solicita direct un serviciu) cat si din partea partenerilor care ne subcontracteaza (agentii de publicitate, PR, agentii web)

Am lucrat pentru companii importante din lume si din Romania: Western Union, Ursus Breweries, Lafarge, Romtelecom, BRD, Pepsi, Nestle, GSK, Paralela 45, The Colosseum, Posta Romana, Ines Telecom.

Ne mandrim cu relatii de calitate cu clienti care ne sunt alaturi de la inceput si pentru care lucram iata de mai bine de 10 ani, VA MULTUMIM din nou!

WANTED - dezvoltare proiecte 
Incepand cu 2010 WANTED a dezvoltat un proiect nou  - Country cluburile TreeHouse
TreeHouse este locatia perfecta pentru nunti in aer liberpetreceri de copii, aniversari, teambulidinguri si petreceri de companii. Aproape de Bucuresti, toata locatia doar pentru tine. Piscina, gratar, spatiu verde, padure, loc de joaca, cabana, ponei, iata ingredientele unei petreceri speciale.


Multumim companiilor care ne-au ales: